Προχωράει με ταχεία βήματα ο σχεδιασμός του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει με παρόμοιους στόχους και έντονο πατρινό στοιχείο. Ο Νίκος Βουρνάς βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους Αχαιούς και προσπαθεί να “χτίσει” την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog σε πρώτο πλάνο τον Ντάμιαν Κάντιτς!

Ο χαρισματικός Μαυροβούνιος σκόρερ, που στο ξεκίνημα της καριέρας του αποτέλεσε μεγάλο project στην Ευρωλίγκα και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν αξιόπιστο σουτέρ που κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του πάουερ φόργουορντ. Πέρυσι, τα πήγε εξαιρετικά στη Ρουμανία με την Τιμισοάρα, έχοντας 18 πόντους με 50% στα τρίποντα ανά παιχνίδι.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις και το έδαφος είναι πρόσφορο για την επίτευξη συμφωνίας. Η συγκεκριμένη κίνηση, αν ολοκληρωθεί τελικά με επιτυχία, θα προσθέσει στη φροντ λάιν του Απόλλωνα έναν παίκτη που σκοράρει και δημιουργεί πολύ καλά. Και σε αυτή την περίπτωση στη συνέχεια η ομάδα της Αχαΐας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός Έλληνα γκαρντ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια.