Το εγκώμιο του Στέφαν Νίκολιτς “έπλεξε” ο Γιώργος Τσιάκος. Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” και μεταξύ άλλων είπε για τον Σέρβο συμπαίκτη του:

“Από τις πρώτες ημέρες σχημάτισα την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν αθλητικό τύπο, μπασκετικό, που θεωρώ δεδομένο, θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι προφανές ότι έχει εξαιρετικό σουτ, παρότι είναι νωρίς και τα πόδια είναι συνήθως βαριά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. “Διαβάζει” εύκολα το παιχνίδι. Συνεργάζεται άψογα με όλους. Παρότι ξένος και ξέρω πως είναι να βρίσκεσαι μεταξύ δεκατετριών-δεκατεσσάρων, διότι το συνάντησα κι εγώ αυτό όταν έπαιζα στη Λεττονία και βρέθηκα μόνος μεταξύ των Λεττονών αθλητών, προσαρμόζεται γρήγορα. Νομίζω, ότι ο προπονητής πέτυχε διάνα στην επιλογή του”.

Ο Κυπαρισσιώτης σέντερ είπε επίσης: “Είναι γεγονός ότι η προετοιμασία είναι μία επίπονη διαδικασία, αλλά εν πολλοίς από την δουλειά στην προετοιμασία εξαρτάται το αποτέλεσμα μέσα στην χρονιά. Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτιάξουμε ομάδα. Αυτό, που παρατήρησα από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους κι αυτό είναι το σημαντικό.

Υπάρχει μια φουρνιά έμπειρων και ποιοτικών παικτών, επτά-οκτώ στον αριθμό, που έτσι ή αλλιώς γνωρίζουν τον προορισμό τους και τον μεγάλο στόχο της ομάδας, και μια φουρνιά νέων, που έχουν όμως πολύ ταλέντο και πρέπει να βάλουν τον… πισινό τους κάτω και να δουλέψουν! Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και η “Βασίλισσα” θα επιστρέψει στην Α1. Υπάρχει βάθος στον πάγκο. Το έχετε δει και εσείς. Η Α2 είναι μια κατηγορία που έχει απαιτήσεις. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι μας υγεία”.

Και κατέληξε ο Τσιάκος: “Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά αυτή την περίοδο. Στο Λουτράκι θα κάνουμε την βασική μας προετοιμασία μας και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να αφομοιώσουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής μας, ο οποίος προσπαθεί να βάλει κάποια πράγματα στην ομάδα και ομολογώ, ότι με χαροποιεί η δουλειά που γίνεται. Πρέπει όμως όλα τα παραπάνω που είπα να βγουν και στο γήπεδο”.