Ο Θεοδόσης Γκόβας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, της σπουδαίας νίκης του Αρκαδικού επί του Παγκρατίου. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση δύο πολύτιμων βαθμών, που όπως τόνισε ο ίδιος, δίνουν δύναμη και κουράγιο στην ομάδα του για τη συνέχεια.

“Δεν θα ήθελα να σταθούμε μόνο στην προσωπική μου εμφάνιση. Όλα τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε. Μας έφυγε ένα μικρό άγχος που είχαμε. Είχαμε δουλέψει γι’ αυτό το παιχνίδι και εν τέλει όλα καλά. Ευχαριστούμε επ’ ευκαιρίας και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο”, δήλωσε ο Γκόβας και πρόσθεσε:

“Όλα τα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε κάθε φορά ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο. Να έρχεται στο κλειστό γυμναστήριο και να ευχαριστιέται μπάσκετ. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος στον Αρκαδικό. Καταλήγοντας ο πλέι μέικερ των Αρκάδων στάθηκε στην ψυχολογική σημασία της νίκης επί του Παγκρατίου:

“Είχαμε ένα μικρό κενό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως ανταπεξήλθαμε στη τελευταία περίοδο. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας”.