Λίγο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα του στη φετινή σεζόν (την Κυριακή 21/09 και ώρα 5 μ.μ., στο κλειστό των Ιλισίων, με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο), ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού και πολλά υποσχόμενου παίκτη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λεγκίκα, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ακράτας και μετέπειτα την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ηλυσιακού. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή στο ξεκίνημά μου, καθώς ο Ηλυσιακός βοηθά τα νέα παιδιά, και διαθέτει μια νεανική ομάδα. Ευελπιστώ το καλύτερο για την ομάδα και θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ, για να πετύχουμε τους στόχους μας” δήλωσε ο νεαρός παίκτης, που είναι στη διάθεση του Κώστα Σορώτου, για τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς.

                                                                              Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Ανακοίνωση σχετικά με τη συνέχιση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”. Αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Ηλυσιακού ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Καθημερινά, 17:00 – 20:00, τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό γυμναστήριο είναι ανοιχτά για τους φίλους, που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας και να συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια που κάνουμε. Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία των φιλάθλων μας, ότι πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ερμή δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας. Αν, πάντως, κάποιοι θελήσουν την Κυριακή να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να το κάνουν ΜΕΤΑ τη λήξη της συνάντησης”.