Ο Αίας Ευόσμου χτυπάει σε αρκετά μέτωπα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει μετά από αρκετά χρόνια στην Α2. Έτσι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται συμφώνησαν με έναν παίκτη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Καραγιαννίδη, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έκλεψε τις εντυπώσεις με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας. Συγκεκριμένα ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ (2002, 2,04) την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 129 πόντους σε 15 αγώνες (8,6 πόντους κατά μέσο όρο), όντας ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες των Επτανήσιων στην πορεία τους στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Οι κινήσεις τους Αίαντα δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη ο Βασίλης Μπαλτζόπουλος θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη μία σεζόν, ενώ ίδια επιθυμία υπάρχει και για τους Μάρουσιτς και Δεληγεώργη. Βέβαια οι υποθέσεις των δύο έμπειρων παικτών δεν είναι τόσο απλές, καθότι πρέπει να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια, έτσι ώστε να προκύψει η τελική συμφωνία.