Την προετοιμασία του στο κλειστό του Βύρωνα συνεχίζει ο Αμύντας, με τον Αλέξη Ζαβό και τους συνεργάτες του να δουλεύουν καθημερινά, έχοντας μια έτοιμη ομάδα, με ένα ρόστερ που θα μπει στον τρίτο του χρόνο ως οικογένεια, όντας ομοιογενές.

Οι προπονήσεις γίνονται στο συγκεκριμένα κλειστό, με τις ετοιμασίες να ολοκληρώνονται στο κλειστό της Πυρκάλ, στο οποίο απομένουν οι τελευταίες πινελιές ώστε να επιστρέψουν οι «πορτοκαλί» στην φυσική τους έδρας. Εκτός από τις προπονήσεις οι νεοφώτιστοι προχώρησαν και στην πρώτη τους μεταγραφή, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Μάνο Παπαδούλη (1,96) ο οποίος αγωνίζονταν την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας 4 πόντους ανά αγώνα. Ο Παπαδούλης όντας Κρητικός ξεκίνησε την πορεία του στο Ηράκλειο, αλλά οι σπουδές του τον έφεραν στην Αθήνα.

Εκτός από την προσθήκη υπήρξε και μια αποχώρηση, με τον Δημήτρη Πίνη μετά από δυο σεζόν στον Υμηττό να επιστρέφει λόγω υποχρεώσεων στην Τρίπολη, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται από το τεχνικό τιμ.