Ο Ηλυσιακός ολοκλήρωσε άδοξα την φετινή του παρουσία στην Α2, καθώς ως γνωστόν, αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως την απόσυρση των “κιτρινόμαυρων”, βγάζοντας παράλληλα την είδηση ότι δεν λαμβάνεται υπ’ όψη η μοναδική νίκη του Ηλυσιακού, την 1η αγωνιστική (εκτός έδρας) κόντρα στον Ερμή με 89-87. Πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Λαγκαδά κερδίζει τον αγώνα με 20-0 και έτσι φτάνει τις 4 νίκες (18 βαθμούς), αυξάνοντας έστω και ελάχιστα τις ελπίδες της για σωτηρία.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: “Μετά την 162/4-02-2015 δήλωση του Σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20 – 0. Τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει δώσει μέχρι τώρα δεν λαμβάνονται υπόψη, ματαιώνονται και κατακυρώνονται με σκορ 20 – 0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων του Ηλυσιακού ΑΟ, στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015”.

Τα όποια χαμόγελα στον Ερμή Λαγκαδά από αυτή την απόφαση της ΕΟΚ όμως “πάγωσαν” από το δυσάρεστο μαντάτο του σοβαρού τραυματισμού του Γκόραν Βουτσίτσεβιτς. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ και εκ των βασικών παικτών των “πρασίνων” χτύπησε άσκημα στο πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα περόνης. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και η οριστική διάγνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το κάταγμα τότε ο Βουτσίτσεβιτς θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο ρόστερ του Ερμή. Σίγουρα πάντως δεν υπολογίζεται για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/2) με αντίπαλο τη πρωτοπόρο Καβάλα.