Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επισημοποιούν την απόκτηση του Μανώλη Τσελεντάκη για την επόμενη σεζόν κάνοντας μία προσθήκη και για το μέλλον αλλά και για το παρόν του συλλόγου.

Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο NCAA πριν συμφωνήσει με τους Μαχητές, στο St Louis, στους New Jersey Teck και στους Highlanders. Μάλιστα την τελευταία του σεζόν ήταν βασικός στα 27 από τα 34 παιχνίδια με 16′ μέσο όρο συμμετοχής. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο ΤΣΕΛΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ
 
Νέα προσθήκη για την ομάδα μας ο NCAAer Μανώλης Τσελέντάκης.

 Ο Μανώλης είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Αστέρια του coach Ροδόπουλου και ‘εγινε 41 φορές διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων,εφήβων και νέων ανδρών κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό εφήβων το 2009.

Στη συνέχεια έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αρχικά για το πανεπιστήμιο St Louis και μετέπειτα για το New Jersey Teck και τους Highlanders. Πέρσι στην τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε βασικός στα 27 από τα 34 παιχνίδια και σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε συνεισφορά σε όλες τις κατηγορίες.

Πρόκειται για ένα πολύ αθλητικό παίκτη με πολύ ενέργεια και πάθος. Ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδος μας και θα είναι σίγουρα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς.