Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η μεταγραφική ενίσχυση στον Ηρακλή, καθώς παίκτης του «γηραιού» θα πρέπει να λογίζεται ο Δημήτρης Χείλαρης, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την αναθέρμανση των επαφών των δυο πλευρών από τις 29/9 (Εν τέλει…Χείλαρης για Ηρακλή), με τον 25χρονο φόργουορντ να έρχεται σε συμφωνία, πριν αποχωρήσει με την Εθνική Ενόπλων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ν. Κορέα.

Πλέον, έχοντας κατακτήσει την δεύτερη θέση θα μπορέσει ανεπηρέαστος, και χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις να βοηθήσει τα μέγιστα τον Ηρακλή, στο πρωτάθλημα της Α2.

Update

Λίγο μετά το ρεπορτάζ μας για την συμφωνία του Ηρακλή με τον Δήμητρη Χειλάρη ο «γηραιός» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ

«Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή μας και το Δ.Σ ανακοινώνει την απόκτηση του ΔημήτρηΧείλαρη.

Ο Δημήτρης Χείλαρης είναι 25 ετών, έχει ύψος 2,04 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Πέρυσι έπαιζε με την ομάδα του Ρεθύμνου, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Το 2012 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος “νέος” αθλητής στην Α2 κατηγορία, ενώ το 2006 φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ελλάδας U16».