Δυναμικά έχει μπει στο δυναμικό παζάρι ο Εθνικός ο οποίος θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου. Έτσι, εκτός από τον Φώτη Βασιλόπουλο, τον οποίο η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έχει θέσει ως πρώτο στόχο θέλοντας να στήσει πάνω του την ομάδα της νέας σεζόν, στο στόχαστρο έχουν μπει και δυο «Κρητικόπουλα».

Συγκεκριμένα, οι «μπλε» του Πειραιά έχουν βάλει στο στόχαστρο τους Βασίλη Κιτσούλη (2,02 – 32 ετών) και Νίκο Στυλιανού (1,98 – 27 ετών). Ο Βασίλης Κιτσούλης αποτέλεσε ένας από τους βασικούς πυλώνες της παραμονής του ΟΦΗ αν και λόγο τραυματισμού αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια έχοντας 12,9 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ Νίκος Στυλιανού ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του, έχοντας 11,9 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 παιχνίδια.

Την περίπτωση του Κιτσούλη την έχουν προχωρήσει περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι δεν κρύβουν ότι βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον Στέλιο Χάλαρη, ένας από τους παίκτες αποκάλυψη της χρονιάς. Ο 23χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.