Στη διάθεση του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται πλέον ο Σάββας Νικητάκης. Ο έμπειρος γκαρντ κατάφερε και ξεπέρασε σε χρόνο – ρεκόρ τον τραυματισμό του στο ισχίο, ο οποίος τον είχε υποχρεώσει σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και η επιστροφή του στους αγώνες υπολογίζονταν αρχικά κοντά στα Χριστούγεννα, ο Νικητάκης έσπασε τα… κοντέρ και αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας. Τις τελευταίες ημέρες μετέχει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό δυνατό φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, με το Λαύριο που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο κλειστό της Κηφισιάς.

Αντίθετα, το τεχνικό τιμ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χρήστο Πετροδημόπουλο. O σέντερ των “κόκκινων” ταλαιπωρείται το τελευταίο δεκαήμερο από ένα τραυματισμό στη φτέρνα και έχει μείνει εκτός προπονήσεων μετά το νικηφόρο ματς στο Βόλο. Αύριο θα δοκιμάσει να γυμναστεί με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την αναμέτρηση με τη Δόξα, όπου στόχος είναι η πέμπτη σερί νίκη της ΑΕΝΚ, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.