Φτάσαμε εσχάτως στο τέλος του Αυγούστου, αλλά στον Πανελλήνιο εξακολουθεί να επικρατεί ανησυχητική ηρεμία. Η ομάδα της Κυψέλης έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, παρόλ’ αυτά, όμως, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση που να καταδεικνύει πως κάτι δημιουργείται.

Οι “μπλε” δείχνουν να είναι παρατημένοι!
Μέχρι πριν δύο χρόνια αγωνίζονταν στην Α1 όντας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, οικονομικά συνεπείς και φερέγγυοι, αλλά, πλέον, δείχνει να επικρατεί το απόλυτο χάος.

Διοίκηση δεν (φαίνεται να) υπάρχει, άνθρωποι που θα ασχοληθούν με τα κοινά της ομάδας δεν φαίνονται στον ορίζοντα, οπότε το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν.

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα εδώ και αρκετό καιρό για τον Πανελλήνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει το φάσμα ακόμα ενός υποβιβασμού άνευ συμμετοχής στο πρωτάθλημα γράφοντας ακόμα μία μαύρη σελίδα στην Ιστορία του.

Για να αλλάξει η κατάσταση (αλήθεια μπορεί;) χρειάζεται άμεση κινητοποίηση και έμπρακτη ένδειξη ενδιαφέροντος. Αλλιώς το ιστορικό σωματείο θα συνεχίσει την καθοδική του πορεία προς τις χαμηλότερες κατηγορίες, πράγμα που δεν συνάδει με το όνομα “Πανελλήνιος”!