Το ρόστερ της εφηβικής ομάδας του Πανερυθραϊκού για τη νέα σεζόν στην Α2 θα πρέπει πια να θεωρείται ολοκληρωμένο. Ο Στέφανος Χαραλάμπους έγινε αυτός που… έκλεισε την πόρτα, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας.

Ο 17χρονος φόργουορντ/σέντερ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε επίπεδο Α2, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου ανάπτυξης που προβάλει ο Πανερυθραϊκός αρχής γενομένης της σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ συνεχίζοντας αταλάντευτα να εργάζεται πάνω στο νέο Μοντέλο Ανάπτυξης του Συλλόγου και την διαρκή ενίσχυσή του, ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του αθλητή Στέφανου Χαραλάμπους, ο οποίος αποτελεί την τελευταία «επένδυση»-προσθήκη για την Εφηβική μας ομάδα, εν όψει της προσεχούς σεζόν!

Την προηγούμενη σεζόν, ο 17χρονος νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ (2,04μ.) του Πανερυθραϊκού μας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, όντας βασικό μέλος της Εφηβικής ομάδας της Ένωσης, ενώ συμμετείχε και στα κλιμάκια της Εθνικής U18. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Πανελευσινιακό, σε ηλικία 8 ετών, για να μεταπηδήσει εν συνεχεία στον Ολυμπιακό, στις Ακαδημίες του οποίου αγωνίστηκε από το 2015 μέχρι το 2017. Την επόμενη χρονιά (2017-2018) ο Χαραλάμπους επέστρεψε στην ομάδα της Ελευσίνας, όπου παρέμεινε για ακόμη τρία χρόνια, μέχρις ότου πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ (2020-2021).

Στέφανε, καλώς ήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε ΜΑΖΙ να «γράψουμε» νέες σπουδαίες μπασκετικές ιστορίες!».