Μετά την ανανέωση για 22η χρονιά με τον Δημήτρη Χουχουλή, μία εμβληματική φιγούρα στην ιστορία του συλλόγου, ο Πανερυθραϊκός αποχαιρέτησε σήμερα (28/7) τους πρώτους πέντε παίκτες από την περσινή χρονιά.

Αυτοί είναι οι Πάνος Φιλιππάκος, Γιάννης ΑθανασούλαςΠαναγιώτης Στάθης (έχει ήδη ανακοινωθεί από το Μεσολόγγι), Άλεξ Βουγιούκας και Άλκης Παππάς, πέντε παίκτες που είχαν όλοι μεγάλο ρόλο στο rotation των “ερυθρόλευκων” (ο Παππάς πριν τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο) στην καλύτερη πορεία που έκανε ποτέ ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας στην Α2.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Ο Πανερυθραϊκός BC αποχαιρετά τους Άλκη Παππά, Άλεξ Βουγιούκα, Παναγιώτη Στάθη, Γιάννη Αθανασούλα και Πάνο Φιλιππάκο, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο θα αποτελούν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου!

Ο καθένας ξεχωριστά έβαλε το δικό του «λιθαράκι» για να πανηγυρίσουμε την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΖΟΝ στην ιστορία της ομάδας μας, με τη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού στα Play-Off Ανόδου για την Basket League, ενώ οι Άλκης, Άλεξ και Παναγιώτης συνέβαλαν τα μέγιστα και στην ιστορική κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για την ομάδα μας, την Αγωνιστική Περίοδο 2019-2020.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας και ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά σας!».

Η ανάρτηση του Πανερυθραϊκού στο Facebook: