Μία μεταγραφή με παρόν και (κυρίως) μέλλον ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός το βράδυ της Δευτέρας (25/7). Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας απέκτησε τον Μιχάλη Μπότση από τον Κάδμο Θήβας, ένα 17χρονο σέντερ (2005, 2.04) που θα ενισχύσει την επόμενη χρονιά την εφηβική ομάδα, αλλά θα ακολουθήσει και την προετοιμασία της ανδρικής.

Προ μερικών ημερών ο Πανερυθραϊκός είχε ανακοινώσει τον πρώτο παίκτη στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος του, τον 17χρονο γκαρντ Γιάννη Ιωαννίδη (2005, 1.95) από το Deree College.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, συνεχίζοντας να ενισχύει το Αναπτυξιακό του Πρόγραμμα, ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μπότση, o οποίος θα στελεχώσει την ομάδα των U18 του Συλλόγου, στην Α1 Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ, συμμετέχοντας παράλληλα και στο πρόγραμμα του ανδρικού τμήματος.

Ο 17χρονος αθλητής, που αγωνίζεται ως σέντερ (2,04μ.), έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών, με τη φανέλα του Κάδμου Θηβών, όπου αγωνιζόταν μέχρι και την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, πέραν της αξιοσημείωτης παρουσίας του στο Πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τους άνδρες, συμμετείχε και στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Τελική Φάση) στο Ηράκλειο Κρήτης, όντας εκ των διακριθέντων της διοργάνωσης (15π. και 10 ριμπ. κατά μ.ό.).

Ευχαριστούμε θερμά τον Kadmos B.C για την άψογη συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του αθλητή στον Πανερυθραϊκό BC.

Μιχάλη, καλώς ήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ΜΑΖΙ θα «γράψουμε» ιστορία!».