Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή χρονιά και την κατάκτηση της 7ης θέσης στην Α2, ο Πανερυθραϊκός δεν αλλάζει ρότα. Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με το μεγάλο μέρος του κορμού του να παραμένει στη Νέα Ερυθραία (μεταξύ αυτόν ανανέωσε και ο Κώστας Ευστρατίου) και με λίγες, αλλά καίριες προσθήκες. Μία τέτοια είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο 25χρονος αθλητικός σμολ φόργουορντ (1997, 1.98) μοιάζει να ταιριάζει… γάντι στους “ερυθρόλευκους” και αναμένεται να αποκτηθεί, προκειμένου να προσφέρει ενέργεια και άμυνα στη νεανική ομάδα που στήνει ο Δημήτρης Χουχουλής. Ο Πανερυθραϊκός έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Γιώργο Αρνόκουρο από το Μαρούσι, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και το νεαρό Μιχάλη Μπότση, ο οποίος θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Ο Παπαδημητρίου προέρχεται από αρκετά αξιόλογη χρονιά στην Α2 με τον Τρίτωνα, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 33 αγώνες σε κανονική περίοδο και playoffs, μετρώντας 5,1 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ, 0,7 κλεψίματα σε 15,2 λεπτά κατά μέσο όρο, με 69,2% στις ελεύθερες βολές, 55,4% στα δίποντα και 25% στα τρίποντα.