Τα δύο τελευταία της φιλικά παιχνίδια στη φετινή off- season θα δώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (25-26/9) η ομάδα του Πανερυθραϊκο, που θα υποδεχθεί στο «Στέλιος Καλαϊτζής» τους Ψυχικό και Χαρίλαο Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω ματς προετοιμασίας -που θα έχουν ταυτόχρονα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα- αναμένεται να λάβουν χώρα στις 25/9 με Ψυχικό (17:00) και τους φετινούς υποβιβασμένους στην Α2 Ανδρών από τη Basket League την επομένη (26/9- 18:00).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διήμερο δυνατών φιλικών Φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον Πανερυθραϊκό, με Ελεύθερη Είσοδο!

Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση θα είναι το προσεχές (25-26/9) για τον Πανερυθραϊκό μας, αφού η ομάδα μας θα δώσει σειρά δυνατών φιλικών αγώνων στο «Στέλιος Καλαϊτζής», τα οποία θα αποτελέσουν και πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος, στις 9 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, ο Πανερυθραϊκός θα φιλοξενήσει το Σάββατο 25/9 στις 17:00 το Ψυχικό, ενώ την Κυριακή 26/9 στις 18:00 τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, με τον κόουτς Χουχουλή να έχει τη δυνατότητα να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μας.

Μάλιστα, τις δύο φιλικές αναμετρήσεις οι φίλοι του Πανερυθραϊκού και του μπάσκετ γενικότερα θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν από κοντά, αφού η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη για το κοινό κι έπειτα από αρκετό καιρό θα νιώσουμε ξανά τον πραγματικό παλμό του γηπέδου!
Βεβαίως, η είσοδος στους φιλάθλους θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία. Αυτό σημαίνει ότι:

Οι ενήλικοι θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποιητικό ΝΟΣΗΣΗΣ τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο, μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο

Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών

Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας

Παράλληλα, το διήμερο φιλικών του Πανερυθραϊκού μας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς. Έτσι, καλούμε τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες φαγητού, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπελτέ, γάλατα εβαπορέ), είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, χαρτιά υγείας, οδοντόκρεμες) και είδη καθαριότητας (καθαριστικά γενικής χρήσης, ΑΖΑΧ, χλωρίνη, απορρυπαντικά ρούχων, χαρτιά κουζίνας), τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στο γήπεδο, θα υπάρχει και ειδικό stand, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τη φετινή Invitational Card του Πανερυθραϊκού μας, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, για να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, στο άκρως ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Α2!

Το Μπάσκετ επιστρέφει… σε ΕΣΑΣ!»