Το μπάσκετ δεν έχει τέλος στον Πανερυθραϊκό. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2021-22 σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας έχει ήδη αρχίσει τη δουλειά για την επόμενη χρονιά.

Η αρχή θα γίνει με τις “OPEN DAYS”, μία καινοτομία του Πανερυθραϊκού που διεξάγεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, με προσκεκλημένους τους γονείς και τους αθλητές των παιδοεφηβικών τμημάτων -και συγκεκριμένα όσων είναι γεννημένοι από το 2005 έως το 2008.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«OPEN DAYS: Οι ημέρες γνωριμίας με τον Πανερυθραϊκό σας περιμένουν και φέτος!

Για ακόμη μία χρονιά, η τρίτη συνεχόμενη, ο Πανερυθραϊκός ανοίγει τις πύλες του και σας υποδέχεται στη μεγάλη μπασκετική μας Οικογένεια, στο πλαίσιο της καινοτομίας των «OPEN DAYS»!

Με το βλέμμα στραμμένο τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον, αλλά και με φόντο τη συμμετοχή του Εφηβικού και το Παιδικού μας Τμήματος στα Πρωταθλήματα των ΙΣΧΥΡΩΝ, στην Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων και Παίδων, προσκαλούμε όσους αθλητές είναι γεννημένοι από το 2005 μέχρι το 2008, όπως και τους γονείς τους, να γνωριστούμε από κοντά και να μάθετε όλα όσα επιθυμείτε για το Όραμα, τη φιλοσοφία και τις αρχές του Συλλόγου μας, μέσα από το πρωτοποριακό μας Πρόγραμμα και φυσικά το Νέο Μοντέλο Ανάπτυξης του Πανερυθραϊκού!

«OPEN DAYS» are on the way…!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να γίνετε οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ανδρικής μας ομάδας και να εκπληρώσουμε τα μεγαλύτερά μας όνειρα! Γιατί ΜΑΖΙ σίγουρα θα συνεχίσουμε να «ταξιδεύουμε» όλο και πιο ψηλά!

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, αφού… TOGETHER WE RISE!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6200024 & 693 6333447

E-Mail: [email protected] & [email protected]».