Η Ελευθερούπολη πήρε αυτό που ήθελε, κι ας μην έθελξε ιδιαίτερα κόντρα στο Παγκράτι των εννέα παικτών. Σημασία έχει βέβαια η νίκη, η οποία διατηρεί τους Καβαλιώτες στην πρώτη τετράδα της Α2, με μόνο δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

«Παίξαμε με μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Μας έβαλε δύσκολα το Παγκράτι. Από ένα σημείο και μετά είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Αλλάξαμε το πλάνο μας μόλις μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Δόξας Μόλις ανεβάσαμε την πίεση στους γκαρντ, μας βγήκε», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο Δημήτρης Λιόγας είπε από τη μεριά του: «Το βασικό μας πρόβλημα ήταν ότι μας έλειψε πολύ ο Δόξας. Ακόμα περισσότερο ήταν εμφανής η απουσία του Μίχαλου, επειδή οι δύο βασικοί γκαρντ έπαιξαν 40 λεπτά. Αυτό έφερε κούραση και μερικά εύκολα λάθη. Τους δώσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Για 30 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά στο τέλος χάσαμε το μυαλό μας. Είναι πολύ καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι με την Ερυθραία στο γήπεδό μας. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμα ελπίδες να μπούμε στην πεντάδα».

Δείτε τι είπαν οι δύο προπονητές: