Στον άτυχο της ημέρας, τον Γιάννη Σταμπουλή, αφιέρωσε τη νίκη της Ελευθερούπολης επί του Απόλλωνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο φόργουορντ των Καβαλιωτών τραυματίστηκε στο 23’ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, εντούτοις η Ελευθερούπολη δεν πτοήθηκε και κατάφερε να σημειώσει τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της.

«Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς (Βετούλα), για την ομάδα που έχει φτιάξει και ια τον τρόπο που παίζει. Δεν σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε την Πάτρα, γίναμε καλύτερη ομάδα. Ήμασταν σήμερα καλύτεροι. Καμία ομάδα δεν φτιάχτηκε για να παίζει Τετάρτη-Σάββατο. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να μείνουμε υγιείς μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς σήμερα είχαμε έναν τραυματισμό, του Σταμπουλή», τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

«Ελπίζω να μην είναι τίποτα δυσάρεστο, είναι ένα παιδί που έχω τέσσερα χρόνια, έχει δώσει τη ψυχή του για την ομάδα και θέλω να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη και να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, που έβγαλαν ψυχή και αντίδραση μετά το πολύ κακό παιχνίδι που είχαμε στο Μαρούσι. Αμυντικά ματσάραμε στο να βγάλουμε τον Διαμαντάκο έξω από το καλάθι με τον Χάλαρη και μας βγήκε αυτό. Επίσης, δουλέψαμε πολύ στα post ups. Βάλαμε και δύο μεγάλα σουτ στο τέλος και για αυτό κερδίσαμε», πρόσθεσε ο προπονητής της Ελευθερούπολης.

ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ»

Ο Νίκος Βετούλας είπε από τη μεριά του μετά το τέλος του αγώνα: «Και οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα. Στο τέλος θεωρώ ότι κάναμε κάποια λάθη και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και δώσαμε την ευκαιρία στην Ελευθερούπολη τη δυνατότητα να κερδίσει. Μία νίκη θα μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Χάσαμε ένα παιχνίδι, συνεχίζουμε να έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας, δεδομένου ότι αν κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τερματίσουμε πρώτοι, οπότε κοιτάμε τη συνέχεια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ μακριά, έχουμε να παίξουμε σε δύσκολες έδρες».

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου:

Οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα: