Τη νίκη θα επιδιώξει κόντρα στην Καβάλα η ΑΕΛ (21/12, 17:00), προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ηρακλή, αλλά και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2016.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αναμένεται να έχει άπαντες διαθέσιμους, καθώς όπως απ’ ό,τι φαίνεται, ο Μιχάλης Πολίτης θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και κοιμβικό παιχνίδι για εμάς. Η Καβάλα είναι μία αθλητική, μαχητική και γρήγορη ομάδα, που αν δεν παρουσιαστείς έτοιμος απέναντί της από την πρώτη φάση της αναμέτρησης, τότε θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε ως τελικό», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο κόουτς των “βυσσινί”.

Καταγόμενος από την Καβάλα, και έχοντας αγωνιστεί για λογαριασμό της αυριανής (21/12) αντιπάλου της ΑΕΛ, ο Γιάννης Σταμπουλής, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, και είχαμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε μετά τη σκληρή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Αν απέναντι στον Ηρακλή δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας, τότε θα πρέπει να δώσουμε ακόμη παραπάνω για να φτάσουμε αύριο στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η Καβάλα δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση του κυπέλλου, καθώς έχει περάσει χρόνος από τότε, οπότε και εμείς και οι αντίπαλοί μας έχουν βρει ρυθμό και προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».