Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ε.Κ Καβάλας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΘ, κ.Νικολόπουλος παρέδωσε τα μετάλλια-εκ μέρους της Ε.Ο.Κ.-στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ τονίζοντας με δηλώσεις του ότι ελπίζει πως τα φετινά μετάλλια να έχουν άλλο..χρώμα.

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ομάδος κ.Παπακωσταντίνου δήλωσε μεταξύ των άλλων πως: « Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία τονίζω πως αυτή ομάδα δεν είναι δική μου άλλα ολόκληρης της πόλης. Διαφημίζει την Καβάλα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια. Θεωρώ ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα καταλήξει με επιτυχία στην άνοδο της Καβάλας στην Α1»

Παίρνοντας το κομμάτι της ομάδας ο αρχηγός της Σωτήρης Καραποστόλου, είπε ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά όμως με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α1.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της ομάδας κ.Τζημας είπε για ακόμη μία φορά ότι ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι η προσπάθεια που θα γίνει από όλους διοίκηση, Προπονητικό τιμ και παίκτες θα είναι τεράστια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιερας Μητρόπολης, πατήρ Γεώργιος, το κομμάτι της Ομάδας παρέλαβε ο αντίπροεδρος της, κ.Βαγγέλης Παππας, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Καβάλας, κ.κ. Παναγιωτόπουλος,Καλαντζής, Κλειτσιωτης, Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ.Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Καβάλας ,κ.Δήμητρα Τσανακα, εκπρόσωπος της μεραρχίας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Γιώργος Γραμμένος, οι αντιδήμαρχοι. κ. Γιώργος Φιλόσογλου (Παιδειας και Αθλητισμου) η κ. Κορινα Χιώτη-Πράσα (Πρασίνου και Καθαριότητας) η οποία μάλιστα έτυχε και το φλουρί. Ο πρώην δήμαρχος Καβάλας, Κ.Κωστής Σιμιτσης, ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Καβαλας, κ. Παναγιωτίδης, ο εκπρόσωπος του συνδέσμου βιομηχανιών, κ.Τσατσούλης, και εκπρόσωποι σωματείων.

video και ρεπορτάζ: ena channel