Τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο Ερμής Λαγκαδά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ίκαρους, στοίχησαν στην ομάδα και έπαιξαν ρόλο στο να έρθει η τρίτη σερί ήττα. Εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων όμως, οι “πράσινοι” εκφράζουν και τα ζωηρά παράπονα τους για την διαιτησία του αγώνα των Σερρών. Οι διαμαρτυρίες εστιάζονται κυρίως στο πρόσωπο του διαιτητή κ. Παφίλη, τον οποίο οι άνθρωποι του Ερμή κατηγορούν για αλαζονεία και εμπάθεια προς την ομάδα τους, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του συλλόγου να τοποθετηθεί και επίσημα, με σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο θέμα των τραυματισμών, το σημαντικότερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Θανάσης Ιωακειμίδης. Ο βασικός πλέι μέικερ του Ερμή έχει έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο χιαστό (δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ίκαρο) και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Ανάλογη είναι η ανησυχία και για τον Θοδωρή Γεωργίτση, ο οποίος έχει χτυπήσει στον μηνίσκο. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει εάν ο 29χρονος φόργουορντ ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή μέχρι τα Χριστούγεννα και στο διάστημα της διακοπής υποβληθεί σε επέμβαση, ή αν θα χρειαστεί άμεσα… νυστέρι στο γόνατο του αθλητή.

Τέλος, στη λίστα των τραυματιών βρίσκεται και ο αρχηγός του Ερμή, Μπάμπης Παρίτσης, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα στις Σέρρες λόγω ενοχλήσεων στη μέση.