Ο σύλλογος της Καρδίτσας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του αθλητή της Νίκου Καλλέ εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Α2 Ανδρών. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τον έμπειρο ψηλό στις “τάξεις” της ομάδας της Καρδίτσας.

Ο Καλλές είναι 33 ετών, έχει ύψος 2,11 και αγωνίζεται ως σέντερ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί αρκετά και στην Βasket League για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, του Πανελευσινιακού, αλλά και των Τρικάλων, μετρώντας και 19 εμφανίσεις στη διοργάνωση του EuroCup

Μάλιστα, τη σεζόν που μας πέρασε αποτέλεσε σημαντική λύση για την Καρδίτσα, καθώς μέτρησε 6,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 21 συνολικά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Δείτε την ανακοίνωση της Καρδίτσας:

“Συνεχίζει στον Α.Σ.Κ. ο Νίκος Καλλές
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Καλλέ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο 33χρονος ύψους 2,11 μ. σέντερ θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Α.Σ.Κ. και θα αποτελέσει μια σημαντική λύση κοντά στο καλάθι για την ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα. Ήδη, ο Λαρισαίος αθλητής έχει ενταχθεί στην προετοιμασία και ακολουθεί τον καθημερινό ρυθμό των προπονήσεων.
Ο Νίκος Καλλές, μέτρησε στην προηγούμενη χρονιά 6,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο, σε 20 λεπτά συμμετοχής. Με τα 21 περυσινά ματς, έφτασε τις 127 συμμετοχές στην Α2 Εθνική, ενώ μετρά 177 αγώνες στη Basket League με ΠΑΟΚ, Ελευσίνα και Τρίκαλα, αλλά και 19 διεθνείς εμφανίσεις στο Eurocup. Η αγωνιστική αξία και η εμπειρία του, μαζί με το γεγονός ότι θα βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα, ισχυροποιούν τη ρακέτα της ομάδας μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Ευχόμαστε στο Νίκο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Συνεχίζει στον Α.Σ.Κ. ο Νίκος Καλλές Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Καλλέ στο ρόστερ της ανδρικής…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020