Στην Καρδίτσα θα παραμείνει και στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Παππάς. Ο 20χρονος γκαρντ τα βρήκε με την ομάδα και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίτσας για την παραμονή του Παππά: 

“Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παππά. Ένα από τα σημαντικότερα κέρδη της παρθενικής σεζόν του Α.Σ.Κ. στην Α2 Εθνική, ήταν χωρίς αμφιβολία η παρουσία και ο ρόλος του στο ρόστερ της ομάδας. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ στα 20 του χρόνια αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο και έδειξε τις δυνατότητες, τη θέληση και το ταλέντο του. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ο Α.Σ.Κ. έκανε τη μεγάλη ανατροπή κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα, ο ύψους 1,89 γκαρντ ανέβασε το χρόνο συμμετοχής του στα 15 λεπτά μ.ο., αναλαμβάνοντας τις πιο δύσκολες αμυντικές αποστολές, δίνοντας παράλληλα ενέργεια και λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Ο Κώστας Παππάς θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν, αλλά και την εμπιστοσύνη του κόουτς Γιάννη Τζήμα, ο οποίος περιμένει από το νεαρό αθλητή ακόμη περισσότερα τη νέα χρονιά. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής, που βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια στην ομάδα με διάλειμμα μόνο μιας σεζόν, μαζί με τις διαδοχικές ανόδους του Α.Σ.Κ. βιώνει και τη δική του διαρκή εξέλιξη στην προσπάθεια καθιέρωσης στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ένας νέος Καρδιτσιώτης αθλητής να προσπαθεί καθημερινά, να ωριμάζει μέσα από την ομαδική πρόοδο και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται για να βελτιώνει καθημερινά το αγωνιστικό του επίπεδο”.