Παρελθόν από τον ΟΦΗ, είναι από σήμερα ο Ηρακλής Σφακιανάκης. Το μέλος της επιτροπής μπάσκετ των Κρητικών, τόνισε μέσω επιστολής του τις διαφωνίες του πάνω στους χειρισμούς των τελευταίων μηνών από τη διοίκηση, θεωρώντας πως αδικούν τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, για την άνοδο και την καθιέρωση στην Α2 Κατηγορία.

Αναλυτικά, η επιστολή της παράιτησής του:

«Μετά από 14 χρόνια προσφοράς μου στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ είτε σαν προπονητής, είτε σαν μέλος της επιτροπής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον σύλλογο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Β. Ξημέρη, που ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον ΟΦΗ, τον Μ. Σφακιανάκη καθώς και όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικήσεις με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι με βρίσκει πλήρως αντίθετο ότι έχει συμβεί στην ομάδα από τον Μάιο μέχρι και σήμερα. Γιατί ο ιδρώτας τόσων παικτών που τίμησαν την φανέλα του ΟΦΗ, οι λύπες και οι χαρές όλων των χρόνων, οι άνοδοι κατηγοριών δεν μπορούν να ξεχαστούν με μια απόφαση.

Ηρακλής Σφακιανάκης».