Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ερμή Λαγκαδά, καθώς δύο περίπου εβδομάδες μετά την λύση της συνεργασίας με τον Στάθη Καμαράκη, αποχώρησε από την ομάδα και ο Δημήτρης Γεροφώτης. Ο τελευταίος που ήταν “εργάτης” του Ερμή επί σειράς ετών, είχε αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Καμαράκη (ήταν άμεσος συνεργάτης του) και μάλιστα κοουτσάρισε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το οποίο διακόπηκε λόγω της ολισθηρότητας του παρκέ. Η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Γεροφώτη για τη μέγιστη προσφορά του στον σύλλογό μας. Ο Δημήτρης δεν θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στoν Ερμή καθώς χθες παραιτήθηκε λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η απόφασή του μας στενοχώρησε βαθύτατα όλους αλλά είναι κάποιες φορές που είναι αδύνατον να αποτραπούν κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Δημήτρης αποτέλεσε το καλύτερο τεχνικό στέλεχος που εργάστηκε στον σύλλογό μας τα τελευταία έτη με τεράστια προσφορά σε όλα τα τμήματα (ανδρικό, Κ20, εφηβικό, παιδικό, ακαδημίες). Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γεροφώτη τα καλύτερα κι ευελπιστούμε να γυρίσει και πάλι στην οικογένεια του Ερμή όταν οι συνθήκες του το επιτρέψουν. Ο Δημήτρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας…”.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα αναλάβει και επίσημα ως προπονητής ο Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος έχει ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα σαν τεχνικός διευθυντής…