Τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ περιμένουν στους Ικάρους, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα των Σερρών αναμένεται να εντείνει τις επόμενες ημέρες τις πιέσεις της προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Α1, προκειμένου να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το αν θα συμμετάσχει σε αυτή, σαν τρίτη της Α2 και με την βασική προϋπόθεση ότι θα προκύψει κενή θέση.

Γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου θα ζητήσει επισήμως τις επόμενες ημέρες με έγγραφο της προς την Ένωση, να ενημερωθεί για τις καταλυτικές ημερομηνίες υποβολής φακέλων από τις ομάδες της Α1 αλλά και το πότε θα βγουν οι αποφάσεις της ΕΕΑ για την χορήγηση πιστοποιητικών.

Παράλληλα οι Σερραίοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο Περιστέρι, το οποίο βρίσκεται στη δυσχερέστερη θέση από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στον σύλλογο, στα πλαίσια του μεγάλου εγχειρήματος που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες για την δημιουργία μιας ομάδας λαικής βάσης. Οι διοικούντες είναι ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, θεωρούν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ σύντομα θα γίνουν κρούσεις και σε παλιούς αθλητές των Σερρών, ώστε να αναμιχθούν και αυτοί με τα κοινά και να βοηθήσουν όπως μπορούν…