Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη η υλοποίηση του σχεδιασμού του Ερμή Λαγκαδά για τη νέα σεζόν, όμως τα πλάνα έχουν καταστρωθεί και οι “πράσινοι” δεν φέρονται διατεθειμένοι να αλλάξουν κάτι από την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Η φιλοσοφία της ομάδας θα παραμείνει η ίδια, δηλαδή ένα ρόστερ με χαμηλό μπάτζετ, το οποίο θα στηρίζεται σε τέσσερις έμπειρους αθλητές, τέσσερις ελπιδοφόρους και τέσσερις εφήβους, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένο και στις νέες επιταγές της ΕΟΚ, για χρησιμοποίηση νεαρών αθλητών. Θέμα βέβαια για το οποίο ο Ερμής δεν επρόκειτο να έχει πρόβλημα, καθώς και φέτος ήταν μακράν η μικρότερη ηλικιακά, ομάδα του πρωταθλήματος.

Δεδομένης της παραμονής του Τάκη Ξουρίδα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας (απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συμφωνίας), το ενδιαφέρον στρέφεται στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Ο πρώτος που – όπως όλα δείχνουν – θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Λαγκαδά θα είναι ο Μπάμπης Παρίτσης (28, 1.99). Ο αρχηγός θα συνεχίσει να κρατά τη… σημαία και τη νέα σεζόν, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία με την διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο είναι η παραμονή των Πλιούκα, Καικλή, Ονάσογλου και Κάσουρα, ενώ διάθεση για παραμονή από πλευράς διοίκησης υπάρχει και για τους πιο “μικρούς” Καλογιαννίδη και Καμαριώτη, με ένα ερωτηματικό για τον δεύτερο μιας και υπάρχουν από πέρσι στο… συρτάρι κάποιες προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης.