Χώρισαν οι δρόμοι του Ηρακλή με τον Σάκη Αποστολίδη, ο οποίος με δήλωσή του έκανε έναν απολογισμό του έργου του καθώς είπε και άλλα ενδιαφέροντα για τον σύλλογο. Ο πρώνην πια παράγοντας του «Γηραιού», δε δίστασε να αφήσει υπανιγμούς για πρόσωπα εντός της ομάδας, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε άλλο παρά εργάζονταν για το καλό του.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Στα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρέθηκα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή πρώτος μας στόχος ήταν να μην υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες όπως συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά και να φτιαχτεί ένα υγιές τμήμα το οποίο να αποτελείται από ανθρώπους που να προσφέρουν στον Ηρακλή και να μην παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου.
 
Δυστυχώς μόνος μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά καταφέραμε έστω να κερδίσουμε μια άνοδο στην Α2 που δεν είναι εκεί η θέση του Ηρακλή αλλά μόνο η Α1, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, καθώς η ιστορία απαιτεί τον Ηρακλή πρωταγωνιστή και διακριθέντα σε όλα τα τμήματα του.
 
Ο Ηρακλής χρειάζεται ανθρώπους συνειδητοποιημένους και να ξέρουν σε ποιον σύλλογο έρχονται και χωρίς να προσβάλλουν το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή. Ήταν τιμή μου που βρέθηκα τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή, αποχωρώ από το ΔΣ της καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να πετύχουν τον στόχο τους, και πάνω απ’ όλα με σεβασμό, προσφορά αλλά και αγάπη γιατί ο κόσμος αυτός αξίζει μόνο χαρές».