Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα το πρωί της Παρασκευής (10/6) η συνεργασία του Χρήστου Σκάνδαλου με τον Πανερυθραϊκό, με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας να ανακοινώνει το τέλος της κοινής του πορείας στα σόσιαλ μίντιά της.

Ο Κρητικός γκαρντ, που εκκίνησε την καριέρα του από τα νεανικά τμήματα του Εργοτέλη, πέρασε 5 συνολικά σεζόν με τα χρώματα της ομάδας, ενώ τη φετινή χρονιά μέτρησε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 14.5 λεπτά παρουσίας κατά μέσο όρο και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλή συνέχεια, «Σκα»!

Ο Πανερυθραϊκός BC ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σκάνδαλο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, για πέντε ολόκληρες σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία «εκτόξευσης» της ομάδας μας.

Ο Χρήστος αναδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε έναν εκ των βασικών συντελεστών στις επιτυχίες του Πανερυθραϊκού μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόουτς Χουχουλής, εξελίχθηκε και ανέβηκε επίπεδο μαζί με τον Σύλλογο, που αποτέλεσε και τον σημαντικότερο σταθμό στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα.

Χρήστο, σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην καριέρα και στη ζωή σου!».