Σε μια εξαιρετική και άκρως συγκινητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Grand Hotel Palace, ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά παρουσίασε την ομάδα για τη σεζόν 2014 – 2015 καθώς και τις νέες μεγάλες χορηγικές συνεργασίες. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Αφιέρωμα & Βράβευση του Σάββα Ηλιάδη για το κλείσιμο της μεγάλης του καριέρας.

Πλήθος σημαντικών πολιτικών και αθλητικών προσώπων έδωσαν το παρόν, προεξέχοντος του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κου Γ. Ορφανού και του προέδρου της ΕΚΑΣΘ κου Σάββα Λόρτου. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης με επικεφαλής τον πρόεδρο κο Λευτέρη Αρβανίτη καθώς και πλήθος δημοσιογράφων της πόλης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν ενώ ανακοινώθηκαν οι νέες μεγάλες χορηγικές συνεργασίες με την Epsilon Net (Χρυσός Χορηγός), με την Voi Noi, τα Ελληνικά Market και την Drop (Βασικοί Χορηγοί).

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε εκτενές Αφιέρωμα στην καριέρα του Σάββα Ηλιάδη (δείτε το βίντεο με τα κατορθώματά του) ο οποίος έντονα συγκινημένος ευχαρίστησε τον Ερμή Λαγκαδά για την μεγάλη – προς τιμής του – εκδήλωση, την οικογένεια και τους φίλους του για τη στήριξη του και τέλος το Δ.Σ. του Άρη για την παρουσία του στην εκδήλωση. Ακολούθησε πλήθος βραβεύσεων ενώ η βραδιά έκλεισε με έντονη συγκίνηση και με ένα standing ovation όλων των παρευρισκομένων προς τιμή του μεγάλου αυτού αθλητή ενώ ο αθλητής φόρεσε για τελευταία φορά αγωνιστική φανέλα.

iliadis-timithike apo ermi