Ο αγώνας των Τρικάλων με την δραματική εξέλιξη πέρασε στην… ιστορία και στη Κηφισιά είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά, στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι “κόκκινοι” αυτοκτόνησαν στη Θεσσαλία και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσουν από τώρα την άνοδο, όμως συνεχίζουν να κρατάνε τη τύχη στα χέρια τους.

Ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ρίξει το βάρος των προσπαθειών του στην τόνωση της ψυχολογίας των αθλητών του, οι οποίοι παρά την απογοήτευση εμφανίζονται αποφασισμένοι και πεισμωμένοι να κάνουν το “τρία στα τρία” και να πανηγυρίσουν τη τελευταία αγωνιστική μια ιστορική επιτυχία.
Η προσοχή όλων έχει στραφεί στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στο Παγκράτι, όπου η νίκη είναι φυσικά… μονόδρομος. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΝΚ υποστήριξε και επίσημα την ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα με τα Τρίκαλα, καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα στην ΕΟΚ, μαζί με το βίντεο των τελευταίων επίμαχων δευτερολέπτων.