Ο πολύπειρος παίκτης του Οίακα Ναυπλίου, Μιχάλης Πελεκάνος σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες και τους παίκτες της Α2 μετά το lockdown,

Ο Πελεκάνος μίλησε για τις δύσκολες οικονομικά ώρες που περνάνε όλοι και έδειξε απαισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Πελεκάνος ανέφερε στο ποστ που έκανε στην σελίδα του στο Facebook:

«Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς πως στο πρωτάθλημα της Α2 υπάρχουν αθλητές που πραγματικά έχουν ανάγκη την αμοιβή τους γιατί είναι το κύριο επάγγελμα. Με αυτά τα χρήματα ζουν οι οικογένειές μας.

Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς πως την Α2 το κράτος δεν την αναγνωρίζει σαν επαγγελματική κατηγορία επομένως στερούμαστε επιδόματα και ένσημα; Και δεν μιλάω μόνο για τους συναθλητές μου μιλάω και για τον πρόεδρο της κάθε ομάδας.

Δεν είναι όλοι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Κάποιοι από μια επιχείρηση και από την αγάπη τους για το μπάσκετ, ειδικά στις επαρχίες, βάζουν ένα πόσο για να υπάρχει το μπάσκετ για να υπάρχει αυτή η ομάδα…

Έχει σκεφτεί κανείς πως ένας αθλητής έχει ανάγκη την προπόνηση για σωματικούς και ψυχολογικούς λόγους;

Λυπάμαι πολύ που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει το μπάσκετ. Ή μάλλον θα υπάρχει μόνο στα σαλόνια της Α1 γιατί προφανώς στην Α2 είναι αυξημένος ο κίνδυνος. Λυπάμαι που κάθε χρονιά είναι και χειρότερη. Είμαι ευγνώμων που έζησα το μπάσκετ στις δόξες του».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Έχει σκεφτεί ποτέ κανεις πως στο πρωτάθλημα της Α2 υπάρχουν αθλητές που πραγματικά έχουν ανάγκη την αμοιβή τους γιατί…

Δημοσιεύτηκε από Michalis Pelekanos στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020