Η Καβάλα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, αφού, παρ’ ό,τι ήλεγχε για 35′ το παιχνίδι, γνώρισε τελικά την ήττα με 74-77 από το Μεσολόγγι.

 

Ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην απουσία του Armstead στο 2ο ημίχρονο, τονίζοντας πως αυτό άλλαξε ουσιαστικά τη μορφή του αγώνα, ενώ πρόσθεσε ότι μερικά φάουλ στο τέλος δόθηκαν πολύ εύκολα στους φιλοξενούμενους. Αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

 

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο που ήταν και ο Αμερικάνος μέσα (σ.σ. Armstead) ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κερδίζαμε σχετικά εύκολα. Δυστυχώς στο ημίχρονο μου είπε ότι δε μπορεί να συνεχίσει και ακόμη και τα 2 λεπτά που τον έβαλα στο τέλος περπατούσε γιατί πόναγε. Αυτή η απουσία ήταν κομβική για εμάς. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα αυτός ο παίκτης και όταν λείπει έχουμε θέμα. Δεν έπαιξε στο 2ο ημίχρονο και εκεί ήταν το «κλειδί» της νίκης του Χαρίλαου Τρικούπη, συν ότι κάποια φάουλ στο τέλος δόθηκαν με πολύ μεγάλη ευκολία και ειδικά η τελευταία φάση στο μπλοκ. Θέλω να ξαναδώ τις φάσεις για να έχω καλύτερη εικόνα».

 

Πάντως, παρά την ήττα, ο κύριος Πενταζίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους κυρίως στο 2ο ημίχρονο, λέγοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί και χωρίς τον Armstead ήμασταν μπροστά, αλλά δυστυχώς ένα τελευταίο σουτ μας στοίχισε τη νίκη. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον τραυματισμό και από ‘κει και πέρα συνεχίζουμε».