Το τελευταίο ανοιχτό μέτωπο στη Νέα Κηφισιά, σχετικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών του περσινού βασικού κορμού, αφορά τον Θοδωρή Σιούτη. Ο 32χρονος φόργουορντ περιλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και για τη νέα σεζόν και η διοίκηση του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την παραμονή του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τους Κηφισιώτες να αναμένουν την τελική απάντηση του παίκτη, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος του σχεδιασμού τους.

Να θυμίσουμε ότι στην ΑΕΝΚ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ακόμη ένα χρόνο οι Νικητάκης, Μενουδάκος, Πετροδημόπουλος, Μοσχοβίτης και Διαμαντόπουλος και εάν όλα κυλήσουν θετικά και με την περίπτωση του Σιούτη, τότε θα έχουν παραμείνει τα 6/10 του περσινού ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν πρόκειται να βιαστεί για την μεταγραφική της ενίσχυση. Ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στο… μπλοκάκι του κάποια ονόματα παικτών που τον ενδιαφέρουν, όμως οι όποιες εξελίξεις θα μεταφερθούν μετά το τέλος Ιουλίου.