Ο αγωνιστικός σχεδιασμός αναγκαστικά θα… περιμένει στον ΟΦΗ, καθώς προέχουν οι διοικητικές εξελίξεις και η Γενική Συνέλευση της 24 Ιουνίου, στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. |

Οι Κρητικοί πάντως έχουν στα αρχικά τους πλάνα την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού βασικού κορμού και αρκετοί παίκτες φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Πετράκης.

Ο 25χρονος γκαρντ – φόργουορντ, έχει ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες, όπως το Ηράκλειο το οποίο εξεδήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον του, όμως ο παίκτης φέρεται διατεθειμένος να περιμένει για λίγο ακόμη τον ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι ο Πετράκης είχε φέτος εξαιρετική παρουσία με τους “μελανόλευκους” και βοήθησε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της παραμονής. Ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε και στους 25 αγώνες του πρωταθλήματος ενώ προσέφερε 219 πόντους.

Τόσο ο Πετράκης, όσο και άλλα βασικά στελέχη όπως ο Καραδολάμης και ο Κιτσούλης θέλουν να συζητήσουν πρώτα με την διοίκηση του ΟΦΗ, πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τη συνέχιση της καριέρας τους.