Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται τα Τρίκαλα τις τελευταίες ημέρες, καθώς αύριο αντιμετωπίζουν τον ΚΑΟΔ στα πλαίσια της τρίτης φάσης του θεσμού, με στόχο να επαναλάβουν μια μεγάλη νίκη (όπως με τον ΠΑΟΚ) και να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο.

Η ζήτηση των εισιτηρίων (10 Ευρώ έκαστο) είναι μεγάλη από τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας και εκτίμηση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι ότι θα υπάρξει και πάλι… κοσμοσυρροή και το κλειστό θα είναι κατάμεστο. Η διοίκηση ενημέρωσε μάλιστα ότι εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα από το περίπτερο της οδού Ασκληπιού στα Τρίκαλα και όσα απομείνουν από τα εκδοτήρια, έξω από το γήπεδο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με τον Γιάννη Τζήμα να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του, πλην του τραυματία Γιώργου Λεπενιώτη. Άπαντες στο “κυανέρυθρο” στρατόπεδο αναγνωρίζουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αποστολής τους και κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, δίνοντας προτεραιότητα στο να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα ώστε να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους, ανεξαρτήτως από το τελικό αποτέλεσμα.