Ο Πέτρος Νοέας γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με το Λαύριο, όμως η αγωνία συνεχίζει να υφίσταται σχετικά με το ακριβές διάστημα αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο φόργουορντ του Αρκαδικού ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα (21/10), έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και όλα δείχνουν ότι η περίπτωση κατάγματος έχει σχεδόν αποκλειστεί. Για να οριστεί όμως το ακριβές διάστημα απουσίας του από τα παρκέ θα πρέπει να υποβληθεί αύριο (Τετάρτη 22/10), σε νέες εξετάσεις (αξονική τομογραφία), ώστε να εξαλειφθεί και η τελευταία πιθανότητα να έχει πειραχτεί κάποιο κόκαλο.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αρκαδικός θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Νοέα για αρκετά παιχνίδια και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω σε εναλλακτικά πλάνα για την κάλυψη του κενού του, εκ των έσω…  
Η ομάδα της Τρίπολης άφησε πάντως οριστικά πίσω της την πικρή εντός έδρας ήττα από το Λαύριο και επικεντρώνεται πλέον στη συνέχεια των υποχρεώσεων της και στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί (Σάββατο 25/10), στην Αθήνα, κόντρα στον νεοφώτιστο Αετό. Στόχος των Αρκάδων από εδώ και πέρα είναι οι λιγότερες δυνατές απώλειες, προκειμένου να μην χαθεί άλλο έδαφος στη προσπάθεια για άνοδο.