Η ομάδα του Ηρακλείου ταξιδεύει σήμερα στην Αθήνα, καθώς αύριο(29/10) θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Ο παίκτης του κρητικού συλλόγου, Αλέξης Πετράκης σε δηλώσεις του μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας πως το Ηράκλειο διαθέτει χαρακτηριστικά που θα του χαρίσουν το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος γκαρντ του Ηρακλείου στο Grandsport.gr:

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε, όπως όλα. Ο Εθνικός είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά θεωρώ ότι είμαστε πιο ”γεμάτοι” σαν ρόστερ».

Για το αν οι 2 σερί ήττες έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας υποστήριξε: «Οι δύο σερί ήττες δεν μας επηρέασαν καθόλου. Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να ”φτιαχτούμε” σαν ομάδα και να βρούμε τα πατήματά μας. Αυτό που μας επηρέασε ήταν η αγωνιστικότητα που δεν είχαμε στο παιχνίδι απέναντι στον ΓΣΛ, αλλά είχαμε με τον Δούκα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο με σοβαρότητα μπορούμε να κερδίσουμε».

Τέλος για τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει το Ηράκλειο, ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τον Πειραιά, τόνισε: «Είναι εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία, θα είμαστε σίγουρα και συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουμε τη νίκη».