Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Παγκράτι, σηματοδοτεί και την έναρξη του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες, ο Θεόδωρος Σχίζας εξελέγη πρόεδρος του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπακυριάκη, ενώ ο Νίκος Μπογονικολός παραμένει επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ και βασικός χρηματοδότης της.

Από εκεί και πέρα ξεκινά μια προσπάθεια της νέας διοίκησης για την εύρεση οικονομικών πόρων, μέσω χορηγιών, διαφημίσεων κλπ, προκειμένου να καταρτιστεί ένα ικανό μπάτζετ για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Παράλληλα έγιναν και οι πρώτες επαφές για το θέμα του προπονητή, με τον Δημήτρη Λιόγα να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο κόουτς που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περσινής σεζόν και μέσα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Οι δύο πλευρές είχαν μια πρώτη συνάντηση, όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις για το μέλλον και τον σχεδιασμό της ομάδας και αύριο θα τα… πουν εκ νέου, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους, μιας και φαίνεται πως είναι… αμοιβαία τα αισθήματα.