Πιστοί στο ραντεβού τους για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι φίλοι του αδικοχαμένου Γιάννη Βούλγαρη θα τον τιμήσουν, με ένα φιλικό αγώνα στη Κέρκυρα ο οποίος έχει γίνει πλέον… θεσμός.
Παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του άσσου του Παγκρατίου, πέντε χρόνια μετά τον ξαφνικό χαμό του, βρίσκονται ήδη στο όμορφο νησί του Ιονίου, προκειμένου να αντιμετωπίζουν αύριο την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, στο σημαντικότερο παιχνίδι από τότε που τιμάται η μνήμη του.

Η Οργανωτική Επιτροπή Εκδηλώσεων στη Μνήμη του Γιάννη Βούλγαρη εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Οι φίλοι και συμπαίκτες του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, πέντε χρόνια μετά την απώλεια του, τηρώντας την υπόσχεση μας, θα διοργανώσουμε φιλικό αγώνα προς τιμή του.
Για το σκοπό αυτό ήρθαμε σε επαφή, με την βοήθεια όλων των Σωματείων Μπάσκετ τις Κέρκυρας,  με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προκειμένου να έρθει να αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών.

Η Ομοσπονδία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και έτσι το Σάββατο 2-06-2012 και ώρα 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της ομάδας “Φίλοι Γ.Βούλγαρη” και της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, την Ελληνικής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καθώς και τα σωματεία, Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογο, Κ.Ε. Φαίακας, Α.Σ.Ιόνιος και Α.Ο. Σχερία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ
– Στο ξενοδοχείο SAN MARCO VILLAS
– Στο κατάστημα ρούχων “PAUL & PETER”
– Στο fast food “Mic Mac”
– Στο espresso bar  “GREC”
– Στη ταβέρνα “ΜΟΥΡΑΓΙΑ”
– Στη κερκυραϊκή ποτοποιία “ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ”
– Στο τουριστικό γραφείο “TSOKAS”.