Στο Παγκράτι δήλωσαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους τη φετινή σεζόν, και ο βασικός στόχος ήταν ο σύλλογος να αποκτήσει εκ νέου φερέγγυο όνομα στην αγορά.

Έτσι μετά την πρόσληψη των Ντίνου Καλαμπάκου και Κώστα Κατωπόδη μπήκε σε εφαρμογή το πλάνο, το οποίο έλεγε ότι το μπάτζετ και η απόκτηση παικτών θα φτάσει ως εκεί που μπορεί να ανταποκριθεί η διοίκηση, με σκοπό να έχει τακτοποιημένους οικονομικά παίκτες και προπονητές.

Για αυτό το σκοπό, χθες Τρίτη (29/10) πέρασαν από τα γραφεία της οδού Πύρρου οι παίκτες της ομάδας ώστε να πληρωθούν τον τρέχον μήνα, γεγονός που ικανοποίησε άπαντες. Στα γραφεία βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Σχίζας, ο οποίος μίλησε στους παίκτες με το κλίμα, παρά την ήττα από τον ΟΦΗ, να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στο αήττητο Ψυχικό.

Στα αγωνιστικά, σε ρυθμούς προπονήσεων επανήρθε ο Τάκης Νικολακόπουλος, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.