Ακόμη μία χρονιά δεν συνδυάστηκε με την πολυπόθητη άνοδο για τον Ηρακλή, ο οποίος προσπαθεί να βαδίσει στο μονοπάτι της επιτυχίας, έχοντας σαν όπλο μια δυνατή διοίκηση, αποφασισμένη για νέες υπερβάσεις. Μεγάλο ρόλο θα παίξει, φυσικά, και το ποιος θα κάθεται στον πάγκο. Το Basketblog αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα!

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης άφησε καλές εντυπώσεις και υπάρχει στο πλάνο για τη νέα σεζόν, αλλά ίσως και να μην αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα, αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος για δύο άλλες περιπτώσεις που συγκεντρώνουν έντονο ενδιαφέρον.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είδε τον Κόροιβο να υποβιβάζεται από την Stoiximan.gr Basket League, αλλά διαχειρίστηκε ιδανικά το χαμηλό μπάτζετ που είχε επί μια διετία στην Αμαλιάδα και κέρδισε τους πάντες με την παρουσία του. Είναι αρκετά περιζήτητος στην αγορά, όμως οι άνθρωποι του τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και σκέφτονται να τον προσεγγίσουν για να τον πείσουν να “χτίσει” μια ομάδα ικανή για την Α1. 

Περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων έχει και ο Σάββας Συμεωνίδης. Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε τον Φάρο Κερατσινίου στα μεγάλα σαλόνια μετά από ανατροπή του κακού ξεκινήματος, ενώ πέρυσι ανέλαβε τον Εθνικό Πειραιώς στα μεσαία στρώματα της κατηγορίας και όχι απλά τον έβαλε στα πλέι οφ, αλλά κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσεως το εισιτήριο για τους τελικούς.

Αυτοί οι δύο μαζί με τον κόουτς Χατζηκυριακίδη είναι οι πρώτοι στόχοι και μένει να δούμε ποιος θα αποτελέσει τον εκλεκτό, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και τίποτα πιο… φρέσκο.