Ο δρόμος για την Α1, περνάει από την Ηλεία και συγκεκριμένα την Αμαλιάδα, για τη Νέα Κηφισιά.

Οι πρωτοπόροι έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ισχυρό φέτος Κόροιβο, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στο basketblog ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, που δίκαια βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αν και νεοφώτιστη έχει κάνει εξαιρετική πορεία… Έχει ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες, όμως ο Νοέας, ο Κούρτης και οι δύο Σέρβοι, ενώ διαθέτει και τον παίκτη που κάνει τη διαφορά, τον Καρύδα, ο οποίος βοηθά και τους υπόλοιπους να γίνονται καλύτεροι…”, τόνισε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς και συνέχισε:

“Το πρόβλημα για εμάς είναι μεγαλύτερο γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει όμορφο και θεαματικό μπάσκετ με ωραίες ιδέες στην επίθεση. Αυτό κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να… υπερβάλουμε εαυτούς για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι…”.

Η προετοιμασία της ΑΕΝΚ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, καθώς στη διάθεση του τεχνικού τιμ έχει τεθεί και ο Σάββας Νικητάκης ο οποίος συνήλθε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και του στοίχησε τη συμμετοχή στη συνάντηση με τον Ερμή Λαγκαδά.