Ο Προμηθέας Πατρών ολοκλήρωσε με ήττα την φετινή σεζόν στο Κερατσίνι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Λιόλιο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φάρο να σπεύδει στα αποδυτήρια να τους μοιράσει υψηλό πριν, δείχνοντας τους τους το πόσο εκτίμησε την προσπάθεια τους.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ξεκίνησε λέγοντας: «Τα καλύτερα έρχονται», για να συνεχίσει: «Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, καθώς η ομάδα κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της. Όλα αυτά, όμως, οφείλονται στην καθημερινή προσπάθεια και την ενασχόληση πολλών ανθρώπων είτε μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο είτε γύρω και δίπλα από την ομάδα, οι οποίοι πασχίζουν γι΄ αυτήν. Οφείλεται στην αγάπη και την στήριξη του κόσμου, ο οποίος μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Οφείλεται στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα, που όλη την χρονιά υπερέβαλαν εαυτούς και τα κατάφεραν σε ένα δύσκολο και εξαντλητικό πρωτάθλημα. Οφείλεται, όμως, κυρίως στον προπονητή αυτής της ομάδας, τον Μάκη Γιατρά, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για ολόκληρη την τελευταία τριετία. Έναν άνθρωπο, ο οποίος πριν από 3 χρόνια πίστεψε σε εμάς και στο όραμά μας και το έκανε πράξη.

Πήρε μια ομάδα από το Τοπικό και την οδήγησε μέσα σε 3 μόλις χρόνια στη μεγαλύτερη κατηγορία. Πήρε μια ομάδα με 50 φιλάθλους και την έκανε να γεμίζει γήπεδα και να έχει οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Αν δεν υπήρχε αυτός τότε σίγουρα όλα αυτά δεν θα είχαν επιτευχθεί. Και γ΄ αυτό τον λόγο τον ευχαριστώ και δημόσια από τα βάθη της καρδιάς μου. Ιδιαίτερη μνεία, επίσης, θα ήθελα να κάνω στον Γιάννη Χαμηλό, ο οποίος είναι μαζί μας από τα Τοπικά πρωταθλήματα και έχουμε ζήσει μαζί όλες τις χαρές και τις λύπες αυτής της ομάδας, στον Βασίλη Γιαννικόπουλο, με τον οποίον εδώ και 3 χρόνια προχωράμε χέρι-χέρι και φυσικά θα συνεχίσουμε να προχωράμε και στον Χρήστο Μήλα, ο οποίος αγάπησε και αγαπά αυτήν την ομάδα περισσότερο από όλους μας και την υπηρετεί πιστά για μια 10ετία σχεδόν, θυσιάζοντας τον εαυτό του για τις ανάγκες της και το καλό της. Τέλος, σε ό,τι αφορά την επόμενη σεζόν, νομίζω ότι θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική και απολαυστική. Γιατί όπως λέγαμε, άλλωστε, από παλιά: Τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά μας…»