Του Γιάννη Ευδαίμων
22/01/2012 (19:15)

Στη πρώτη της χρονιά στην Α2, η Ν. Κηφισιά όχι μόνο πετυχαίνει σημαντικές νίκες και πλησιάζει στην εξασφάλιση της παραμονής της, αλλά γράφει και ιστορία
Η χθεσινή τεράστια επιτυχία επί της ΑΕΚ, αποτελεί μία από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου των Βορείων Προαστίων της Αθήνας και γιορτάστηκε ανάλογα από παίκτες και τεχνικό τιμ, μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά τους πανηγυρισμούς στο παρκέ, το… γλέντι άναψε για τα καλά και μέσα στα αποδυτήρια, όταν έκανε την εμφάνιση του ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λατσούδας, ο οποίος ανακοίνωσε πριμ στους παίκτες.

Με κάνατε υπερήφανο… Είναι η σημαντικότερη ημέρα στα δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΝΚ, καθώς πετύχαμε την πιο μεγάλη μας νίκη, κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα“, φέρεται να είπε στους παίκτες ο πρόεδρος, για να ακολουθήσει το σύνθημα “Είναι τρελός ο πρόεδρος…“.

Εκτός από τη νίκη, οι άνθρωποι της Κηφισιάς είναι πολύ ευχαριστημένοι και για την παρουσία των φιλάθλων. Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ και 300 των γηπεδούχων στοιβάχτηκαν στο κλειστό και δημιούργησαν μια καθ’ όλα αθλητική ατμόσφαιρα, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο…
Καλό είναι να σημειώνουμε και αυτά, σε μια αγωνιστική είχε ουκ ολίγα επεισοδιακά ματς.