Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης “βλέπει” ότι η πρωτιά στον Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής θα κριθεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ψυχικού στη Ζωφριά.

Παράλληλα, έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αμύντα στην Δάφνη. Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” και τον Δημήτρη Τσοπανάκη για την ΑΕΚ που είδε στο προχθεσινό νικηφόρο φιλικό της “Ένωσης” κατά της ομάδας του στο Κοντόπευκο.

Για το ματς με Αμύντα: “Νομίζω πως (η ΑΕΚ) έχει το προβάδισμα. Η ΑΕΚ είναι πλήρης. Από ότι είδα και τα νέα παιδιά έχουν προσαρμοστεί, μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Με τον Αμύντα έχουμε παίξει κάποια φιλικά. Βασίζονται πάρα πολύ στον Ζούπα και έχουν δυο – τρία έμπειρα παιδιά όπως τον Λόλα και τον Βαρδιάνο”.

Για το φιλικό του Κοντόπευκου: “Η ΑΕΚ είναι υπερπλήρης. Εντάξει, στα φιλικά δεν υπάρχει το άγχος ή η πίεση του χρόνου και του αποτελέσματος. Οι ομάδες κάνουν δοκιμές οπότε λογικό είναι να παρουσιάζουν ένα καλύτερο πρόσωπο”.

Για την αστάθεια στην απόδοση της ΑΕΚ στα επίσημα ματς: “Οι περισσότεροι αθλητές είναι επιπέδου Α1 και Α2 κατηγορίας. Όσο πιο κάτω είναι η κατηγορία τόσο πιο δύσκολο είναι το μπάσκετ για τα παιδιά. Είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν στην κατηγορία. Τους έχουν φορτώσει και με το άγχος να κερδίζουν με μεγάλη διαφορά τα ματς, διότι είναι η ΑΕΚ, οπότε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτό”.

Για την Αγία Παρασκευή: “Δεν δείχνουμε πως είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ‘Έλειπαν και δυο παιδιά. (στο φιλικό). Θα δούμε το Σάββατο (αύριο) πόσο θα μας επηρεάσει η διακοπή. Με το Παγκράτι τελειώνουν και τα δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ όμως ότι χρειάζονται ακόμη δύο-τρεις νίκες. Έχουμε πιο βατά ματς από τον Φιλαθλητικό και μετά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις νίκες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε στην συνέχεια να εντάξουμε και κάποια παιδιά στο πρόγραμμα μας για να δούμε κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον με πιο ενεργό ρόλο”.

Για την πρωτιά στον Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής: “Το Ψυχικό δείχνει πολύ σταθερό, οπότε μέσα στην έδρα της ΑΕΚ θα κριθεί το πρωτάθλημα”.