Το φλέγον θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσει άμεσα στην Καβάλα, με την διοίκηση του συλλόγου να ολοκληρώνει τις επαφές της με τους υποψήφιους.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε και τη σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Παράλληλα όμως υπάρχουν αρκετές σκέψεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ, καθώς επιδίωξη της διοίκησης είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α1.

Έτσι, εκτός του έμπειρου Χριστόφορου Στεφανίδη, τον οποίο οι “κυανόλευκοι” επιθυμούν διακαώς να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας στην Α2, στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται και δύο παλιοί γνώριμοι.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Καραποστόλου και Βασίλη Σίμτσακ, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα της Μακεδονίας πριν από δύο χρόνια. Ο Καραποστόλου φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Άρη, ενώ ο Σίμτσακ βρέθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και αμφότεροι μένουν ελεύθεροι .

Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Θωμά Νίκου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τότε η επιστροφή τους είναι πιθανότερη, μιας και οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί επί διετίας, κατά τη κοινή τους παρουσία στη Καβάλα, όταν ο Νίκου ήταν ασίσταντ κόουτς του Δημήτρη Πρίφτη.