Βήμα βήμα προχωράει ο σχεδιασμός στο Παγκράτι, οι ιθύνοντες του οποίου δεν πρόκειται να βιαστούν για τη στελέχωση του ρόστερ και προς το παρών ασχολούνται με τους παίκτες που φόρεσαν πέρσι τη φανέλα του συλλόγου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ποιοί θα συνεχίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο που βρίσκονται στα πλάνα του κόουτς Ντίνου Καλαμπάκου για τη νέα σεζόν είναι οι νεαροί Χρήστος Μαρίνος και Γιώργος Δρακόπουλος. Τόσο ο 23χρονος πλέι μέικερ, όσο και ο 19χρονος σούτιγκ γκαρντ, μετέχουν στο μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του.

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα του Μετς και ο Μάριος Δερμιτζάκης. Ο νεαρός φόργουορντ ενδέχεται να μην φύγει τελικά εκτός Αθηνών για τις σπουδές του. Γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο για την ανανέωση της παραμονής του στο Παγκράτι, δεδομένης της θετικής εισήγησης του Καλαμπάκου που εκτιμά τα προσόντα και το ταλέντο του.

Αντίθετα, οριστικά παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τους “ροσονέρι” ο Θοδωρής Βασιλόπουλος, ενώ το τεχνικό επιτελείο έχει αρχίσει να εξετάζει κάποιες περιπτώσεις προτεινόμενων παικτών, κυρίως για τις θέσεις των ψηλών, χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμη επίσημες κρούσεις.

Τέλος, το μεταβατικό στάδιο θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αύριο και τη Πέμπτη.